Dexode Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witajcie, Jestem twórcą aplikacji Mobiliada i chciałbym prosić Was o opinię na temat gry. Link do google store:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexode.question Życiowe dylematy, rozterki, problemy, zwątpienia i rozczarowania... Niestety zawsze trzeba podjąć jakąś decyzję. Myślisz że znasz ludzi i potrafisz przewidzieć ich zachowania?Sprawdź się w Mobiliadzie i zgadnij którą odpowiedź najczęściej wybierają gracze. Aplikacja jest całkowicie darmowa, więc bez problemu możecie pobrać ją na swoje komórki. Interesują mnie zarówno te pochlebne opinie jak i negatywne.Wszystkie dokładnie przeanalizuje i wprowadzę w życie tak by ulepszyć aplikację. Wasza opinia ma wpływ na rozwój gry. Co sądzicie o tej produkcji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Pomysł trochę odgapiony z Co wolisz? No ale można wybrać cztery opcje Jak gra będzie w dalszym stopniu rozwoju, może się znaleźć jej recenzja na naszym portalu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Pomysł trochę odgapiony z Co wolisz? Gra nas zainteresowała, ale sposób jej wykonania zasmucił. Można powiedzieć że staramy się stworzyć jej lepszy odpowiednik. Apka o której wspomniałeś walała nam telefony, nie działała na starszych wersjach androida, nie miała zabezpieczeń, dane do teraz wyciekają gdzie tylko się da. No a poza tym mieliśmy swoją wizję tej aplikacji. Przede wszystkim zrobić ją porządnie i rozwijać się wraz z oczekiwaniami użytkowników. Dlatego tak bardzo prosimy o opinię, ponieważ KAŻDA opinia dodaje coś nowego do aplikacji oraz pozwala nam spojrzeć na ten produkt z nieco innej strony. Jak gra będzie w dalszym stopniu rozwoju, może się znaleźć jej recenzja na naszym portalu Oooo.... byłoby nam niezmiernie miło, gdyby jej recenzja znalazła się na portalu.Obiecuje że będziemy robić wszystko, aby aplikacja szła w dobrym kierunku. Liczę na to że będziesz obserwował co się z nią dzieje. Dziękuję za wiadomość. Paweł - Dexode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jesli chcesz, to moge juz teraz zrobic recke (przez weekend) ale wedlug mnie lepiej jest troche poczekac...Ile w aplikacji jest pytan?Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 W tym momencie 150, ale sukcesywnie każdego dnia dodawane są kolejne.Co do recenzji, to ja również bym się jeszcze trochę wstrzymał. Obecnie jesteśmy w fazie PRĘŻNEGO rozwoju aplikacji i testów, dlatego szkoda byłoby aby recka była na minus, bo np. serwer kiepsko zwróci pytania. Gdy będę uważał że jesteśmy gotowi, pozwolę sobie skrobnąć do Ciebie na PW i sam ocenisz czy w ogóle warto recenzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Czysta Java z bibliotekami Androida czy korzystasz z jakiegoś frameworka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ogółem jak udostępniasz coś na forum, musisz liczyć się z opinią. 'Nie wypuszcza się lini produkcyjnej samochodów, jeżeli nie są gotowe. Wyobrażasz sobie, że jeździsz autem bez karoserii, a producent Ci powie, później to usupełnimy/poprawimy?" To w sumie od oceny recenzenta zależy jaka ma być opinia.. a nie od ciebie. Nie możesz w sumie wpływać instrumentalnie na jej ocenę kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Czysta Java z bibliotekami Androida czy korzystasz z jakiegoś frameworka? Czysta Java z bibliotekami Androida, bez frameworków. Ogółem jak udostępniasz coś na forum, musisz liczyć się z opinią. 'Nie wypuszcza się lini produkcyjnej samochodów, jeżeli nie są gotowe. Wyobrażasz sobie, że jeździsz autem bez karoserii, a producent Ci powie, później to usupełnimy/poprawimy?" To w sumie od oceny recenzenta zależy jaka ma być opinia.. a nie od ciebie. Nie możesz w sumie wpływać instrumentalnie na jej ocenę kolego. Ależ broń boże nie mam zamiaru wpływać na opinię redaktora Po prostu sam zapytał jak ja to widzę, więc mu odpisałem - ale oczywiście jak najbardziej może recenzje robić już teraz.Aktualizacja jest od wczoraj, więc niech zaktualizuje apkę i śmiało recenzuje. (oczywiście jeżeli ma ochotę).Liczę się z tym że jeżeli puszczam coś publicznie na forum to otrzymam feedback dot. obecnego stanu aplikacji, a nie tego co być może kiedyś zostanie wprowadzone.Nie miałem na celu wywołania na nikim żadnej presji, po prostu źle się zrozumieliśmy.#UPDATE Aplikacja została zaktualizowana.Usunęliśmy licznik gwiazdek na dole, dodaliśmy możliwość dodawania własnych zestawów odpowiedzi.+ dodaliśmy ponad 50 pytań, dla tych najbardziej wytrwałych. Zapraszamy do testów i do oceny!#UPDATE 2 Aplikacja została ponownie zaktualizowana.Dodaliśmy możliwość share'owania na Google +.Podpięliśmy achievementsy. Zapraszamy do testów i do oceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Niektóre pytania się powtarzają, na przykład, gdzie chciałbyś spędzić wakacje, w czym wolisz się wykąpać I w jednym wydaje mi się, że jest mały ort. zamiast "dostawać 1 grosza" powinno być raczej "dostawać jeden grosz" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dziękuję za uwagi. Odszukam te bakcyle i niezwłocznie poprawie W razie pytań, propozycji albo uwag, jestem do Waszej dyspozycji. PozdrawiamPaweł - DexodeNiektóre pytania się powtarzają, na przykład, gdzie chciałbyś spędzić wakacje, w czym wolisz się wykąpać I w jednym wydaje mi się, że jest mały ort. zamiast "dostawać 1 grosza" powinno być raczej "dostawać jeden grosz" Powtarzające się pytania zostały usunięte, a te niesmaczne zastąpione ciekawymi.Dzisiaj będzie update, więc wieczorkiem aplikacja będzie całkowicie odświeżona. Zapraszamy do aktualizacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 100% free czy reklamy.. może przetestuje. Zobaczę co tam zwojowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Są reklamy, ale zmniejszyliśmy ich ilość do minimum, bo wiele osób skarżyło się że jest ich ciutkę za dużo.Staraliśmy się by były w miarę normalne i mniej uciążliwe. Jak przetestujesz, daj znać co sądzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 więc aplikacja nie jest za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Skoro nie płacisz nic za aplikację, to jest za free = darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 nie zupełnie, koszta przerzucone na reklamy a których nie idzie ominąć bo aplikacja sie wyłącza, na których zarabia autor wiec nie zupełnie za darmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ja wychodzę z założenia że jeżeli nic za to nie płacimy to jest to za darmo.Reklamy da się normalnie ominąć, jak wszędzie, nie ma sieci która na to nie pozwala, no chyba że jakieś reklamy wideo, KTÓRYCH MY NIE MAMY. To że autor na tym zarabia, to nie znaczy że Ty za to płacisz A jeżeli nie płacisz, to jest to za darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 założenie poniekąd słuszne ale płacimy i tak..czasem i rozrywką... lubisz ogladac film z reklamami co 10 minut? bo ja nie, ty za to nie płacisz walutą ale czasem emitowania reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Bo to jest jak z filmem w Polsacie..Oglądasz i naglee trach...reklama.. I co w tedy masz ? Megawku**** Ja oczywiście nie krytykuje tego, bo forum ma podobną politykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 tyko że reklamy na forum sa statytyczne w jednym miejscu a nie co post wylatują ci na cały ekran (a sa takie fora ^^) w ty sek, niektóre apliakcje jak sa podpiete do sieci pokazują małe banerki na samym dole ekranu jakieś 1/6 ekranu, to rozumiem przemysl takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Przykladowo ja wole zeby mi cos czasem wyskoczylo niz jakby caly czas mialo jakies badziewie zaslaniac ta powiedzmy 1/6 ekranyWysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 no tutaj nie czasem a co 2-3 pytania hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No zdarza sie... Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 założenie poniekąd słuszne ale płacimy i tak..czasem i rozrywką... lubisz ogladac film z reklamami co 10 minut? bo ja nie, ty za to nie płacisz walutą ale czasem emitowania reklam Niby tak, ale spójrz na to ze strony reżysera. Jeżeli już nakręcił jakiś tam film, to pewnie chciałby aby chociaż koszta mu się zwróciły i miał wrzucić co do gara, zwłaszcza jeżeli puszcza film za darmo (z reklamami). no tutaj nie czasem a co 2-3 pytania hihi Zaktualizuj aplikacje. W poprzedniej wersji był błąd o którym pisałem na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 ale co ma reżyser do reklam? reklamy to wymysł marketingowy TV a nie rezysera mówie lepiej niech bedzie mały banerek na dole ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 To samo co reklamy w grze, do tego że aplikacja nie jest darmowa Banerek na dole odpada. Po pierwsze nie ma miejsca, a po drugie, mnie bardziej męczy baner który widnieje cały czas, niż reklama która pojawia się raz na jakiś czas i mogę ją szybko wyłączyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi