PisklexD Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mam pytanie związane raczej z bezpieczeństwem telefonu. Chciałbym się dowiedzieć czy dobrze jest ładować telefon w nocy albo inaczej, czy to mu szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewinam936 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nic nie powinno mu się stać. Ja zawsze zostawiam na noc żeby się ładował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja też zawsze na noc nastawiam telefon, czy tablet do ładowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Teoretycznie skraca to żywotność baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Nie tych baterii nowej generacji.Skraca bardzo szybkie ładowanie baterii. Jeżeli ładowarka ładuje telefon w 2 godziny, to szybciej się zużyje.A jak ładuje się 4 godziny to później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi