KMWTW Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam,Jestem nowym posiadaczem HTC One S z procesorem S3. Sugerując się tym artykułem http://cyanogenmod.pl/index.php/28-nowoci/cyanogenmod/186-stabilne-wydanie-cyanogenmod-10-juz-jestdochodzę do wniosku że pobierając plik dla wersji HOS-a mogę go zainstalować dla wersji ze słabszym procesorem? Do tej pory widziałem, że są ograniczenia, ale tutaj rozgraniczenia nie widzę. Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wydaje mi sie ze takiego rozdzialu nie ma jezeli miedzy procesorami nie ma roznicy (po za wydajnoscia).Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMWTW Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Właśnie sam się nad tym zastanawiam. Teoretycznie jest tylko wydajność procesora (no i grafika w gorszym modelu to Adreno 220, a w lepszym już 225), ale widziałem już mody dedykowane dla konkretnego procka, więc chyba jakieś rozgraniczenie jednak występuje. Dlatego pytam czy ta wersja CM jest w pełni kompatybilna z S3 w HOS.Śmiga już komuś na One S-ie z tym prockiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jestem z dala od kompa i dopiero jutro to sprawdze, ale nie wiedzialem ze one s wyszedl w 2 wersjach. Podaj linki do tych tematow o konkretnych prockach, przyspieszy to moja analize.Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linar10 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tu jest link do specyfikacjihttp://htc-sklep.pl/...560e-one-s.htmlTen model parametrami jest podobny do htc sensation i romu z wersji One S S4 (z520e) nie wrzuciJak ktoś mógłby przeportować z sensation to by było miodzio, bo zrobienie bezpośrednio pod one s pewnie będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 CM9 jest: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37632227Natomiast 10 nadal tylko dla wersji s4. Szkoda bo na moją Zetkę nie było i chyba nie ma nadal polowy tych narzędzi co jest do one.wytapane ze zrootowanego P760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMWTW Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 CM9 jest ale z takimi bugami słabo to wygląda :/ Przede wszystkim niedziałające Kamera i Bluetooth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi