Eriko88888 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jaki jest najlepszy rom na lg l3 e-400? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Spróbuj tego http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/306-lg-optimus-l3-e400-cyanogenmod-9-ics-instalacja/@CheQ ma ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambarm Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Doklejam się do pytania. Jaki ROM polecacie na mój LG E400 L3 aby była stabilny, nie zamulał się, nie miał niepotrzebnych śmieci i sporo pamięci systemowej. Dodam że używałem przez kilka godzin różnych Cyanogenmod jak dla mnie zbyt ciemny i niedopasowane kolorki ma drażni oczy strasznie. Co byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 czysty oficjalny, root i wywalic recznie, najlepszy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 StockPro v2 podobno jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 @CheQ ma ten telefonZ tego, co wiem, to CheQ ma LG L5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambarm Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 a wracając do tematu to jaki będzie najlepszy ROM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Szczerze mówiąc, to nie ma czegoś takiego jak najlepszy rom Dla każdego użytkownika ważne jest coś innego, więc ciężko było by o uniwersalny system dla wszystkich Zawsze najlepszym sposobem jest zainstalowanie kilku systemów, które według Ciebie najlepiej się prezentują i potem wybrać z nich ten jedyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 @BR4KUS popieram. ale polecam mimo wszystko Optimus v1.6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi