Domino305 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam! Mam następujący problem z telefonem lenovo A850, otoż nie mogę go uruchomić ani nie mogę go połączyć poprzez USB z komputerem (nie może zainstalować sterowników USB). Ma ktoś jakieś sugestie co można by było zrobić? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Chodzi Ci o pamięć czy jakiś program do flashowania?Inne USB działa? Na innym komputerze działa? Jakie ustawienia USB masz w telefonie (debugowanie itp.)? Może po prostu sterowników nie masz zainstalowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Domino305
Witam! Mam następujący problem z telefonem lenovo A850, otoż nie mogę go uruchomić ani nie mogę go połączyć poprzez USB z komputerem (nie może zainstalować sterowników USB). Ma ktoś jakieś sugestie co można by było zrobić? Z góry dzięki.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi