Witam Na moim lg G2 chciałem wgrac cm11, dodam ze pierwszy raz starałem sie wgrać jakiegos moda itp. Kierowałem sie poradnikami na internecie, niestety stanąłem juz na 2 punkcie czyli wgrywanie twrp. Przez ROM Managera próbowałem ustawić recovery na TWRP, lecz za każdym razem wyskakiwało mi podstawowe recovery. TWRP Manager tak samo. używając flashify próbowałem ustawić recovery i w tedy zamiast podstawowego pojawił się error: boot certification verify. System dziala normalnie. Telefon i system: telefon (D802) system: 4.4.2 wer. oprogramowania: d80220c-260-06
Pytanie
Grzegorz Zielak
Witam
Na moim lg G2 chciałem wgrac cm11, dodam ze pierwszy raz starałem sie wgrać jakiegos moda itp.
Kierowałem sie poradnikami na internecie, niestety stanąłem juz na 2 punkcie czyli wgrywanie twrp.
Przez ROM Managera próbowałem ustawić recovery na TWRP, lecz za każdym razem wyskakiwało mi podstawowe recovery. TWRP Manager tak samo. używając flashify próbowałem ustawić recovery i w tedy zamiast podstawowego pojawił się error: boot certification verify.
System dziala normalnie. Telefon i system: telefon (D802) system: 4.4.2 wer. oprogramowania: d80220c-260-06
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi