Konrad Mrugasiewicz Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam jestem posiadaczem samsunga galaxy mini 2 GT -S6500 i mam problem przy instalacji ROMU wciąż wsykakuje problem Status 7co zrobiłem :-wgrałem recovery twrp-build-1-23032013.tar.md5 bo nie mogłem wgrać cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 problemy: nie można zamontować SDCard -wgrałem roota RootMeMini2 i było okey-potem wziąłem Wipe System,Cache i Data-uruchomiłem instalację Romu i wciąż Problem Status 7naszczęście mam roma dla samsunga oryginalnego i mogę próbować nadalUżywałem Odina v3.06 Proszę pomóżcie bo wciąż nie wiem co źle robię kierowałem się waszymi poradnikami i wciąż nic nie idzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 STATUS 7 - > co wcześniej wyskakuje. Samo status 7 może oznaczać wiele rzeczy m.in - http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1995-jak-naprawi%C4%87-status-7-installation-aborted/?p=11455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Konrad Mrugasiewicz
Witam jestem posiadaczem samsunga galaxy mini 2 GT -S6500 i mam problem przy instalacji ROMU wciąż wsykakuje problem Status 7
co zrobiłem :
-wgrałem recovery twrp-build-1-23032013.tar.md5 bo nie mogłem wgrać cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 problemy: nie można zamontować SDCard
-wgrałem roota RootMeMini2 i było okey
-potem wziąłem Wipe System,Cache i Data
-uruchomiłem instalację Romu i wciąż Problem Status 7
naszczęście mam roma dla samsunga oryginalnego i mogę próbować nadal
Używałem Odina v3.06
Proszę pomóżcie bo wciąż nie wiem co źle robię kierowałem się waszymi poradnikami i wciąż nic nie idzie :/
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi