Krystian Graba Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam!Mam pytanie czy i jak zaistalować cya na MyPhone Duosmart? Jest to telefon dualsim.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nie ma CyanogenModa na Twój telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Graba Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nie ma CyanogenModa na Twój telefon.Ah A są jakieś inne ROMy które przyśpieszą mój telefon? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Niestety nic nie widzę. Spróbuj roota vrootem i http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/592-seeder-200-eliminacja-90-lag%C3%B3w-przy%C5%9Bpieszenie-telefonu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krystian Graba
Witam!
Mam pytanie czy i jak zaistalować cya na MyPhone Duosmart? Jest to telefon dualsim.
pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi