Czarek K. Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witamkupiłem chińską S5 i mam problem z rom-em. Chciałem wgrać rom metoda opisaną do S5 ale telefon przestał wykrywać kartę sd external i internal ma ktoś pomysł co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelan Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wykrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Yyyy czy ja dobrze rozumię, że wgrałeś ROM z oryginalnej S5 na chińską podróbkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Najpierw powiedz jaki w nim układ siedzi, ale raczej niemożliwe jest wgranie jakiegoś customa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Znając życie, to telefon jakiś no-name, jak chińska podróba, a oficjalnego romu też nigdzie nie znajdziesz, więc jak kolega nie wykonał backup`u to jest w ciemnej d...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie ma takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Człowieku, to że jest to podróbka galaxy S5 nie znaczy ŻE NIM JEST. Nie można na nim wykonywać żadnych czynności pod S5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no dokladnie, przy takiej zabawie mozna sobie fona uceglic...Wysłane z mojego myTab 7 Dual Core przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Psycho349 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Chińskie telefony nie posiadają zazwyczaj download mode więc pozostaje Ci tylko wgrywanie poprzez CWM, a jakbyś i to zwalił to już musiałbyśnową płytę główną kupować.Czyli w kilku słowach, nie opłaca Ci się z tym bawić, bo i tak na 85% coś pójdzie nie tak.Pozdrawiam,~Psycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisowski Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 I na czym stanęło ? Wgrałeś mimo wszystko ten soft ? Moja dziewczyna kupiła przez przypadek tą podróbkę i też myślałem o wgraniu Cyana, ale obawiałem się tego co mówią koledzy wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie zapominajcie ze te dziwne chińskie podróbki mają inne hardware, inne kernele i oni wgrywają sofry poprzez flashboxy.. a to inna polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisowski Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No dobra, chrzanić to, tak przynajmniej telefon może służyć jako budzik, bo do innych celów jest bezużyteczny. 1500zł psu w d, a mogła mnie posłuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 podróbki 1500? one sa po 100zł góra a nawet ja kiedyś kupiłem (celowo) za 20zł galaxy s4 one nie mają androida tylko zwykły soft zbudowany na bazie flashu jak KU 990/i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisowski Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kupione z zamysłem kupienia podróby może tak, ale tu był zamiar zrobienia w konia. Long story... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ale jak ktoś nie doświadczony kupuje to tak wychodzi. A tym bardziej na takich telefonach zarabiają. No tu nie ma sensu rozgraniczać tego, każdy może się nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czarek K.
Witam
kupiłem chińską S5 i mam problem z rom-em. Chciałem wgrać rom metoda opisaną do S5 ale telefon przestał wykrywać kartę sd external i internal ma ktoś pomysł co zrobić
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi