calas30 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam, telefon to galaxy s3, mam problem instaluję cyanogeModa przez installer i po przejściu wszystkich etapów i zakończeniu istalacji w telefonie odpala się stary oryginalny room. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 to zainstaluj ROM ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 calas30 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 gdzie można ściągnąć room do instalacji przez odina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie masz wiedzy na temat androida. Custom romów nie wgrywa się poprzez odin.CyanogenMod nie jest integralną częscia firmware od samsunga. Telefon trzeba zrootować, wgrać CWM- potem rom i gapps.Wszelkie nowinki znajdziesz w dziale dla twojego modelu -> CM ROmy i Mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 calas30 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie mam nie mam. To ostatnie pytanie czy room do instalacji mogę wgrać na pamięć telefonu a nie na kartę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
calas30
Witam,
telefon to galaxy s3, mam problem instaluję cyanogeModa przez installer i po przejściu wszystkich etapów i zakończeniu istalacji w telefonie odpala się stary oryginalny room.
Z góry dzięki za odpowiedź
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi