riat Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam!Nie mogę zainstalować aplikacji. Pobiera się z Google play i jak się ma zainstalować to wyskakuje "Plik pakietu jest nieprawidłowy"Co to oznacza i jak sobie z tym poradzić? Chodzi mi o aplikacje Samsung Mobile Print.To tylePozdrawiam i proszę o pmocR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A jaką masz wersje softu na smartphonie ? Bo ten błąd oznacza to, iż masz nieobsługujący przez program firmware. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
riat
Witam!
Nie mogę zainstalować aplikacji. Pobiera się z Google play i jak się ma zainstalować to wyskakuje "Plik pakietu jest nieprawidłowy"
Co to oznacza i jak sobie z tym poradzić? Chodzi mi o aplikacje Samsung Mobile Print.
To tyle
Pozdrawiam i proszę o pmoc
R
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi