ollo98 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Siema, czy istnieje CM na GoClever insignie 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jakub131a Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Wątpię. Ten telefon nie ma działu na XDA Developers.Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Psycho349 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam,A moim zdaniem coś może pójdzie tylko nie wiemczy w ogóle opłaca Ci się mieszać w telefonie,bo jak się ostatnio u mnie okazało gdy mieszałem zsoftem w chińszczyźnie to później zabrakło Download mode'ai została mi już tylko zabawa z płytą główną. Pozdrawiam,Psycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ollo98
Siema, czy istnieje CM na GoClever insignie 5?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi