Kelan Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam wszystkich, od kilku dni, kiedy wchodze do recovery wyswietla sie komunikat: E: Can't open cache/recovery/log E: Can't open cache/recovery/log E: Can't open cache/recovery/last_log E: Can't open cache/recovery/last_logCo to oznacza, co zrobic, zeby zniknelo? Troche mnie to niepokoi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kinatek Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Przeinstaluj CWM, poprzez "ROM Manager" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Na jakims kernelu tez tak mialem, ale wydaje mi sie, ze nic sie nie stanie jak tych plikow nie ma Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kinatek Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Na pewno stanie, KDZ naprawia tez kernel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kelan
Witam wszystkich, od kilku dni, kiedy wchodze do recovery wyswietla sie komunikat: E: Can't open cache/recovery/log
E: Can't open cache/recovery/log
E: Can't open cache/recovery/last_log
E: Can't open cache/recovery/last_log
Co to oznacza, co zrobic, zeby zniknelo? Troche mnie to niepokoi.
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi