kowad Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Jakie są wersje językowe w CM? Czy nie ma znaczenia na jaki rejon jest przewidziany telefon, czy są różne wersje dla różnych rejonów świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Z tego co mi wiadomo to raczej każdy cm ma wszystkie języki (a na pewno polski ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kowad Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ok. Dzięki za szybką odpowiedź. Zaczynam dopiero przygodę z CM, a nie bardzo mi się uśmiechało wgrywanie w ciemno bez pewności. Wiadomo może kiedy ma być CM 10 w wersji stable? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jeżeli chodzi o wersje stabilne zapraszam do artykułu http://cyanogenmod.pl/index.php/28-nowoci/cyanogenmod/186-stabilne-wydanie-cyanogenmod-10-juz-jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kowad Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Artykuł już czytałem praktycznie na samym początku. Niestety pod podanym linkiem w wersji stable jest jedynie CM9. CM 10 jest tylko nightly :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Nawet jeżeli nie ma tam stabilnej wersji to i te nightly nie powinny już mieć zauważalnych błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Moze lekko admina sprostuje.Wersje stabilne wyszly do pewnych modeli, niestety nie kazdy moze cieszyc sie stabilna wersja. Ta czesc grona (rowniez ja) ktorzy nie maja wersji stabile, nie moze liczyc ze w/w wersja pojawi sie na dniach. Bledy moze zostaly wyeliminowane ale problemem ogromnym zazwyczaj sa sterowniki. Czesc producentow sprzetu nie chce wspolpracy z CM uwazajac ze zagraza to ich sprzedazy, bo przeciez stary model dziala na nowym oprogramowaniu. Jedynie samsung wspolpracuje na tym polu ( przynajmniej tak deklaruje).Reasumujac - nie ma pewnosci czy w ogole kiedykolwiek powstana takie wersje ( i czy stabile one sa).Wysłane z mojego HTC Vision 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kowad Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 ok. to mi wiele wyjaśniło. W takim razie poczekam jeszcze kilka dni i zabiorę się z testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kowad
Jakie są wersje językowe w CM? Czy nie ma znaczenia na jaki rejon jest przewidziany telefon, czy są różne wersje dla różnych rejonów świata?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi