SzeryfID Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Mam kolejny problem ponieważ nie wiem czy to moja wina czy co ale gdy zainstaluje recovery 6 na ace 2 Jelly Bean 4.2.1 to jest ale zaraz gdy zrobie reboot i wlacze znowu recovery to jest stare oryginalne recovery . Dlaczego tak się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dziwne. A w jaki sposób instalowałeś te CWM recovery ? Odin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Normalnie nie przez odina tylko po prostu instalowałem zip. Dodam, że gdy znowu zainstaluje update.zip to jest i gdy znowu zrobie reboot i wlacze recovery to jest znowu stare ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 A poszukaj inne recovery i wgraj na te co wgrywasz. zobacz co w tedy sie stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Wgrywałem już dwa potem wgrywałem TWRP jakoś tak i wtedy to mi się telefon nie chciał uruchomić i musiałem powrócić do stocka ;/ Ale spróbuje.Nic to nie zmieniło ten sam problem. To tak jak by się to instalowało i było na jeden raz do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Korzystasz z tej wersji ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2723096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Pisze gdy zainstaluje znowu te recovery, że to wersja 6.0.2.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 U ciebie działa to jaki temponary (tymczasowe recovery)Nie wiem czemu się tak dzieje u ciebie, widocznie tak będziesz musiał je instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Okej ale to nic nie zmieni przy instalacji CM? Bo wczesniej instalowałem ( głupi ja ) z normalnego recovery a gdy sie zainstalowało CM to CWM 6 było już normalnie ale Gappsy się nie instalowały ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie.Tylko zrób pełne wipe, zainstaluj rom, potem GappsNa końcu reboot i uruchom telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 A mogę sobie jeszcze zrobić backupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Możesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Dobra to pobiorę cholercia CM i gapps jak będzie wszystko git to dam znać Jest nie git ;/ Robi się i to jeszcze gorzej jak było ;/ A gdy zainstaluje nowszą wersję to na starszym CM 10.2 bedzie spoko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie rozumiem.CO jest nie git? Czemu jest gorzej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Poprzednio nie instalowały mi się tylko gapps i cm chodził tak sobie. A teraz to już jak zainstalowałem CM i Gapps to Ace 2 sie logo wyświetla i tyle XD Ale będę próbował do skutku, telefonu raczej nie da się tak zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Da się zepsuć.Wszystko się da.Jaki ty dokłądnie wgrywasz rom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No więc tak. Zgrywam root.zip na kartę pamięci i potem wchodze w recovery 6 i daje apply install update from external storage i daje root.zip i instaluje się root.zip ( dodam, że po root.zip jak zainstaluje to muszę ręcznie wykrywać usb w telefonie bo jakoś się automat wyłącza XD ) Potem robię identycznie z update.zip ( a tutaj czarny ekran po instalacji ) A potem chcę zainstalować przez recovery ( poprzednio ) pierw cm 11 a potem gapps ale jeszcze przed instalacją cm 11 robie wipe data/cache ale podobno jeszcze dalvik trzeba. I nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Rom wgrywasz w ten sposób ? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalowa%C4%87-romy-za-pomoc%C4%85-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ Podaj też rom, który wgrywasz ?Maclaw czy Team... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeryfID Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Codina maclaw cm 11 i gapps singed Spróbuje zainstalować tak jak w tym poradniku inaczej robilem xd Musze probowac pozniej, brak czasu xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SzeryfID
Mam kolejny problem ponieważ nie wiem czy to moja wina czy co ale gdy zainstaluje recovery 6 na ace 2 Jelly Bean 4.2.1 to jest ale zaraz gdy zrobie reboot i wlacze znowu recovery to jest stare oryginalne recovery . Dlaczego tak się dzieje?
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi