1ntensive Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 witam czy warto zmienic galaxy s3 na xperie sp ? mam galaxy s3 z romem liquidsmooth 4.4.4. archikernelem z oc do 1,6ghz .. w telefonie jest pekniecie typu rysa w rogu i ma uszkodzona strukture modemu to znaczy zasieg i siec dziala tylko na modemie XXEMG4 tu link do mojej s3 : http://olx.pl/oferta/samsung-galaxy-s3-i9300-16gb-android-4-4-4-official-CID99-ID6zhEJ.html dostalem oferte zamiany za xperie sp w bdb stanie , z kompletem i 50 zl doplaty dla mnie , oplaca sie zamieniac ? warto? co myslicie na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saturn98 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Moim zdaniem, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Również uważam że nie powinieneś zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie zamieniaj.Sp ma o wiele gorszy support. Jedyny plus Xperi SP to obudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Raczkowski Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 NIE i jeszcze raz nie. Mam Sony Xperia SP LTE i przesiadłem się właśnie na S3, moim zdaniem S3 na CM działa dużo płynniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi