MexIw Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam Was, chce wgrać rom XEO do mojego Ace GT-S5830i, lecz nie mogę znaleść.Na stronce sammobile.com jest tylko z PLUSa i PLAYa, jak wgram z PLAYa, to jednocześnie wgrany zostanie simlock z sieci Play, który uniemożliwi mi włożenie karty z Orange?Dzieki za odpowiedz, widzę że służycie pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A skąd ty wziełeś simlocka ? Skąd ta wiedza?przecież to bujda na kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MexIw
Witam Was,
chce wgrać rom XEO do mojego Ace GT-S5830i, lecz nie mogę znaleść.
Na stronce sammobile.com jest tylko z PLUSa i PLAYa, jak wgram z PLAYa, to jednocześnie wgrany zostanie simlock z sieci Play, który uniemożliwi mi włożenie karty z Orange?
Dzieki za odpowiedz, widzę że służycie pomocą
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi