PolskiSqrwiel Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam. Mój tata dostał służbowy telefon który będzie musiał oddać.Jeżeli wgram roota/ i tam pozmieniam system, to czy będę miał problem ze zwróceniem go u pracodawcy mojego taty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 nie będzie wiedział.Jest taki sposób na usunięcie licznika.Jest w dziale Galaxy S III jak coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Pracodawca nie będzie pod tym kontem patrzył.Wgrasz mu stocka i po sprawie. Telefon będzie jak przed modyfikacjami. Ps. tylko licznik będzie nabity... ale to wiesz... kto to sprawdzi.. jedynie serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiSqrwiel Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 A czy po wgraniu stocka i wyzerowaniu licznika servis będzie widział że było coś zmieniane?Jeżeli tak to co mam zrobić lub czego nie robić(zmieniać) aby go przyjęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolskiSqrwiel
Witam.
Mój tata dostał służbowy telefon który będzie musiał oddać.
Jeżeli wgram roota/ i tam pozmieniam system, to czy będę miał problem ze zwróceniem go u pracodawcy mojego taty?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi