BR4KUS Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Siemka, jak można dodać Theme Chooser'a z CM11 do innych romów bazujących na 4.4?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na xda znalazłem coś na wzór. Nie jestem pewien czy to na pewno to ale można spróbować. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2430998 Myślałem że inaczej on działa, a tu to "może być zwykła apka" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Potem to wypróbuję, dzięki O tym, że oryginalny cmowski themer jest apka to wiem, a nawet dwie apka to sa Tylko nwm, czy nie ma jakichs dodatkowych bibliotek... I trzeba go jeszcze dodac do ustawien...Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zawsze myślałem (i ja tak własny themer robie) że w "odpowiednich" miejscach trzeba pobierać wartości z systemu i według nich ustawiać konkretne rzeczy. jak to wygląda z bibliotekami? Pojęcia nie mam. Android zaskakuje mnie na każdym kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Wiem... Dużo roboty z tym jest xDYyyyy robisz własny themer?!?! Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Znając "w sposób umożliwiający modyfikację" budowę androida + Znając "w miarę dobrze" javę i jak w Androidzie wygląda (patrzę na kod i rozumiem) + mając dostęp do kodu źródłowego (właśnie budują na moją L5 KitKat'a - jak się uda mam Środowisko pracy) + mając pomysł "jak ma działać" (opisałem wyżej) można dużo rzeczy zrobić , a że lubie i mam taki projekcik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Aaa no to powodzenia Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi