Pawliniak Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 ClockworkMod Recovery v2.5.1.2 Instrukcja instalacji:Pobieramy i wrzucamy na telefon Przechodzimy do trybu recovery Instalujemy wrzucony plik Uruchamiamy ponownieDownload:recovery-clockwork-2.5.1.2-galaxys.zip Proszę o informacje czy wszystko przebiegło pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectus15 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 podczas włączania recovery przez ułamek sekundy pojawia się leżący android i nad nim coś dziwnego, a na dole ciąg cyfr. po tym telefon uruchamia się normalnie. proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zdjęcie pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectus15 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 zdjęcia nie pokaże, bo to ułamki sekundy się pokazuje i ni jak złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Już wiem! Twój telefon to Galaxy S Plus dlatego nie działa! Nie ten dział kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Mi przy próbie instalacji wywala na czerwono taki tekst: E:failed to verify whole-file signature E:signature verification failed Chyba coś jest z tym zip.em ale pobrałem z linku wyżej. -----------EDIT Jak próbuje zainstalować od razu CyanogenMod to wywala na czerwono: E:Short write of /tmp/sideload/package.zip (No space left on device) Kombinuje by zainstalować takie łooo: cm-11-20160612-NIGHTLY-galaxysmtd.zip open_gapps-arm-4.4-nano-20160703.zip Da radę zadziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi