koziol Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Wiec witam znow mam problem tym razem elefon sam mi rozlacza rozmowe jak pzryloze ucho do telefonu tak jakby czujnik zblizeniowy dziala jako czerwona sluchawka nie wiem zupelnie co mam zrobic prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Może wygaś ekran (przyciskiem u góry) przed przyłożeniem słuchawki do ucha - wtedy będziesz wiedział czy ów czujnik ma niechcianą funkcje rozłączenia w tym romie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Mala poprawka Wiec witam znow mam problem tym razem telefon sam mi rozlacza rozmowe jak przyloze ucho do telefonu tak jakby czujnik zblizeniowy dziala jako czerwona sluchawka nie wiem zupelnie co mam zrobic prosze o pomoc probowalem i nic dupa :/to samo zrobil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Czyli wina romu...Dawałeś full wipe?? po wgraniu?? To czasem pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 dziwne jest tez to ze czerwona sluchwka w cha chy wygasza ekran jak przycisk wlaczania ale go nie podswietlanie ale moge zrobic to teraz ;pa co to zonacza wina romu ?nie dobrze tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Zrobienie wipe nie zaszkodzi, a moze pomoc. Co do winy romu to moze byc ze ktos sie pomylil w programowaniu romu. Moze wystarczy wgrac rom na nowo i full wipe - nie zaszkodzi. Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 robilem i nadal ustrojstwo nie chodzi jak przyloze ucho to zrobi pik i po rozmowie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 To tylko zmiana romu wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 kurde ;/ a nie moglby ktos poprawic te bledy bo nic innego ciekawego nie ma na cha che ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Niestety chacha nie cieszył się należytym uznaniem - gdyż ma słabe bebechy. Dlatego mało jest ludzi którzy bawią się softem na ten modet telefonu.Masz dwie opcje. Albo męczyć się ze starym (w pełni sprawnym softem). Albo sprzedać i kupić desire Z - to to samo tylko lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 myslalem nad tym desire z tylko on jest rozsuwany a to jest nie wygodne jak sie pisze tyle sms co ja, spruboje inne mody moze cos zadziala bez problemowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Jasne - nie namawiam. Ale powiem tobie że mimo takich samych obaw jak ty - ja kupiłem. Teraz żałuję tylko jednego - że nie ma nowszego modelu Gdyby był szybszy to nie zastanawiał bym się czy zmienić na coś nowszego - a tak to chodzi mi taki dylemat po głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 U mnie cha cha i tak dlugo nie wytrzyma u mnie telefon znaczy smartfon nie wytrzymuje dluzej niz pol roku poprostu nudzi mi sie i musze zmienic jednakze po prawie 2 miesiacach z cha cha nie nudzi mi sie ten tel mi sie wciaz podoba ale za 4 miesiace juz pewnie go nie bd albo zapewne i szybciej rom zmienilem na orginalny i niech narazie tak smiga moze kiedys sciagne czystego cyjana 7 bez super osr ale poki co nie chce mi sie znow uzerac nad angielszczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koziol
Wiec witam znow mam problem tym razem elefon sam mi rozlacza rozmowe jak pzryloze ucho do telefonu tak jakby czujnik zblizeniowy dziala jako czerwona sluchawka nie wiem zupelnie co mam zrobic prosze o pomoc
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi