kubaboss800 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam, mam problem z odzyskaniem danych ( sms,alarmy,kontakty,połaczenia), przed oddaniem telefonu koledze, który zrobił mi 4.4.4 CG 11zrobiłem sobie z poziomu kies zapis wszytkich wyżej wymienionych danych. mam je zapisane na kompie ale oczywiscie Kies sie nie łączy wiec nie wiem jak je wgrać na telefon. POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jak piszesz skrótami to cyanogenmod to skrót CM a nie cg po drogie brak prefiksu jaki masz telefon. Dla mnie temat do wywalenia - popraw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 CyanogenMod nie odczyta danych z kies. Mogłeś się zapytać wcześniej jak zrobić kopie. Zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubaboss800
Witam,
mam problem z odzyskaniem danych ( sms,alarmy,kontakty,połaczenia), przed oddaniem telefonu koledze, który zrobił mi 4.4.4 CG 11
zrobiłem sobie z poziomu kies zapis wszytkich wyżej wymienionych danych.
mam je zapisane na kompie ale oczywiscie Kies sie nie łączy wiec nie wiem jak je wgrać na telefon.
POMOCY
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi