enesas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak wyżej, kiedy wyjdzie cyanogenmod 11 na samsunga galaxy grand neo (GT-I9060)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 @enesas Narazie nic nie widać na temat CyanogenMod'a na twój telefon... Nawet na XDA zero tematów. Może ja źle szukałem, ale wątpie.Najwyraźniej twój model ma małe wsparcie. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Chyba jest to dosyć świeży telefon, znalazłem jeden Custom rom (Ale poza pierdółkami to tylko dodany root) . trzeba będzie poczekać, gdyż nawet "dobrze" nie ma udostępnionych źródeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
enesas
Jak wyżej, kiedy wyjdzie cyanogenmod 11 na samsunga galaxy grand neo (GT-I9060)?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi