koziol Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Czesc mam taki problem . Mam cyjana 7 i co jakis czas jezeli ma wlaczona siec komorkowa to net sam sie wylacz w ustawien nadal jest wlaczony ale nie lapie syganlu a na innych romach jest normalnie wiecie moze jak ten problem rozwiazac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jakiego cyana masz konkretnie 7.XXX ??Używasz tego najnowszego romu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 zebyma ja to wiedzial chwila zara ci powiem z jakiej strony go sciagalem dam ci linka bo obecnie mam innego roma ale wolalbym cyjana wlasciwie jest to rom super osr bazujacy na cm 7sam cm 7 tez jest ale bez marketu :/ 7.2.0 dokladnie to wtedy by to spolszczenie dzialalo czy nie ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1291232 tego z tej strony super osrjio tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 To to samo. Ja widzę że nie ma cha cha w oficjalnym wydaniu.Nazwa kodowa A810 - nie widnieje w jakim kolawiek wydaniu CM - sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 a to dlaczego byla na tej stronie podobno dla cha chy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Szukalem na stronie wszystkich modeli - nie ma.Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A to oznacza ze ten cyjan co ja mam to nie byl zrobiony pod cha che wiec nie ma sie co dziwic ze jest tyle bledow ? Szkoda bo fajnie chodzil na niej i prrzede wszystkim glosno gral... Gdyby tylko szlo cos zrobic z tym netem byloby git mimo wszystko dziekuje za pomoc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Nie ma u nas jeszcze programisty ale zapewne szlo by wyciagnac stery z froyo i wrzucic do twojego. Po za tym moglbys postawic na nowo w/w rom wykonujas wszystkoe czyszczenia full wipe - moze problem by sie rozwiazal. Czasami to pomaga, ale warto sprobowac.Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Z internetem juz zrobilem dzialczy ale jest nowy problem ;/ niestety gorszy chyba bd musial zalozyc nowy temat ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Napisz tu jaki problem, no i jak rozwiązałeś problem neta.Wtedy zamkniemy ten temat (jakieś zakończenie musi być), no i otworzysz nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koziol Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 normalnie wgralem go od nowa i cos poprzestawialem w ustawieniach mam odznaczone teraz wszystko i jak chce wejsc w neta to zaznaczam data enabled czy jakos tak nie lapie tej angielszczyzny ;pwszystko w mobile network ;podznaczone czyli nie ma chaczyka jak cos dla sprostowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koziol
Czesc mam taki problem . Mam cyjana 7 i co jakis czas jezeli ma wlaczona siec komorkowa to net sam sie wylacz w ustawien nadal jest wlaczony ale nie lapie syganlu a na innych romach jest normalnie wiecie moze jak ten problem rozwiazac ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi