gocek3 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam, chciałem sobie wgrać jeden z najnowszych ROM na mojego Galaxy SII i mam problem.W większości postów piszecie, że trzeba mieć (najlepiej) najnowsze recovery (wersja 6.0.4.5).Skąd wziąć tą wersję? Do tej pory wszystkie próby wgrania nowego systemu kończyła się niepowodzeniem.Dodam, że w tej chwili konfiguracja mojego telefonu wygląda następująco:android 4.1.2wersja modemu: I9100XXMS2numer wersji: JZO54K.I9100XXMS7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Siemka.Recovery znajdziesz tutaj: http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9100//philz_touch_6.43.4-i9100.zip Flashujesz przez Odina. ! Odin do pobrania: https://www.copy.com/s/qmTqyZFweDIj/Odin3_v3.09.zipJest to najnowsze Recovery dla twojego telefonu jakie znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gocek3 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 dzięki, jak rozpakowałem archiwum to nie znalazłem żadnego plku z rozszerzeniem .tar - który plik mam wgrać poprzez odina?drugie pytanie - miałem kiedyś inną wersję odina - w tej nie ma opcji PDA (tylko PIT, BL, AP, CP, CSC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jakie są rozszerzenia plików ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gocek3 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 jest plik recovery.img oraz katalog META-INF z plikami:CERT.rsaCERT.sfMANIFEST.mforaz katalog com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dał ci złego ODIN-a.Ten 3.09 jest dedykowany dla softów ze zabezpieczeniem KNOX (taki mam już w NOTE 2 niestety) Pobierz ten i będzie dobrze Odin3_v3.04.zip Dał ci plik .zip rozumiem z recovery ?tu pobierzesz z tarhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/philz-cwm6-stock-kernel-cwm6-root-exfat-t1877270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gocek3 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 dzięki za pomocodina już pobrałem - nie wiem którego recovery mam pobrać ze strony którą zamieściłeśjest dla wersji XXMS1 - ten się nada czy muszę szukać dla XXMS2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariusz Klich Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam Panowie! Mam nadzieję, że mi pomożecie. Mam podobne parametry jak u kolegi u góry, czyli:android 4.1.2wersja modemu: I9100XXMS2numer wersji: JZO54K.I9100XXMS7ale nie wiem który kernel pobrać (link u góry nie działa)? Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Tu masz d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16062#filesA te tylko dla cmd-h.st/users/philz_touch/?fld_id=29124#files 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariusz Klich Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Tu masz d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16062#filesA te tylko dla cmd-h.st/users/philz_touch/?fld_id=29124#files Tylko prosiłbym żebyś mogł mi wskazać który konkretny z tych folderów sobie pobrać, aby pasował do mojej wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Najnowszą wersje wybierz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gocek3
Witam, chciałem sobie wgrać jeden z najnowszych ROM na mojego Galaxy SII i mam problem.
W większości postów piszecie, że trzeba mieć (najlepiej) najnowsze recovery (wersja 6.0.4.5).
Skąd wziąć tą wersję? Do tej pory wszystkie próby wgrania nowego systemu kończyła się niepowodzeniem.
Dodam, że w tej chwili konfiguracja mojego telefonu wygląda następująco:
android 4.1.2
wersja modemu: I9100XXMS2
numer wersji: JZO54K.I9100XXMS7
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi