xGen Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam, dziś pokaże jak zrobić roota bez nabijania licznika flashowań w telefonie. UWAGA ! Ja, jak i forum nie bierze odpowiedzialności za uszkodzenia doznane w wyniku złej instalacji ROOTA! 1. Uruchamiamy debugowanie USB w telefonie. W tym celu uruchamiamy ustawienia > Opcje programisty > Debugowanie USB 2. Wchodzimy na stronę http://www.kingoapp.com/ i ściągamy aplikację Kingo Root3. Po pobraniu uruchamiamy instalator, po zainstalowaniu uruchamiamy program. Teraz powinno nam wyskoczyć takie okno: 4. Podłączamy telefon kablem USB i czekamy na poprawne wykrycie telefonu.5. Po wykryciu naciskamy ROOT, a następnie czekamy na zrootowanie telefonu 6. Jeżeli wszystko się uda telefon się zrestartuje, a Kingo Root pokaże nam taki komunikat A oto dowód, że licznik nie został nabity: I dowód, że jest root: Mam nadzieje, że pomogłem. :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi