Chcę zapytać czy wie może ktoś jak wyłączyć komunikat widoczny na zdjęciu? Aplikacja SnapPea, której używam do pisania z poziomu komputera sms-ów, gdy podłączam smartfon, za każdym razem jak chcę wysyłać sms-y do grupy np. znajomi, praca pokazuje mi to zapytanie widoczne na screenie powyżej czyli jak chcę wysłać wiadomości do większej ilości ludzi, więc muszę na każdego sms-a klikać „Pozwól” na smartfonie, bo inaczej nie wysyła ich, więc co za tym idzie wysyłanie sms-ów z pc jest bezcelowe, bo jak napiszę na komputerze wiadomość i nacisnę enter muszę wziąć smartfon do ręki, aby potwierdzić każdy sms. Próbowałem różnych aplikacji do zarządzania telefonem z komputera, które posiadają opcje wysyłania sms-ów, ale również nic to nie dało. Problem występuje tak samo jak chcę wysyłać sms-y do większej ilości osób również z samego telefonu, a mianowicie z wbudowanej aplikacji sms. Sam sęk tkwi na pewno w systemie, a nie aplikacjach, bo to jakieś zabezpieczenie co blokuje wysyłanie większej ilości sms-ów, więc dlatego ten alert wyskakuje. Z racji tego, że to jest forum mam nadzieję, że ktoś będzie umiał rozwiązać mój problem, gdyż jest strasznie uciążliwy. Próbowałem ze zmianami romów, ale też nic to nie dało. Wersje Adroida jaką mam zainstalowaną to 4.2.1 z odblokowanym kontem root.
Pytanie
Komando Foki
Chcę zapytać czy wie może ktoś jak wyłączyć komunikat widoczny na zdjęciu?
Aplikacja SnapPea, której używam do pisania z poziomu komputera sms-ów, gdy podłączam smartfon, za każdym razem jak chcę wysyłać sms-y do grupy np. znajomi, praca pokazuje mi to zapytanie widoczne na screenie powyżej czyli jak chcę wysłać wiadomości do większej ilości ludzi, więc muszę na każdego sms-a klikać „Pozwól” na smartfonie, bo inaczej nie wysyła ich, więc co za tym idzie wysyłanie sms-ów z pc jest bezcelowe, bo jak napiszę na komputerze wiadomość i nacisnę enter muszę wziąć smartfon do ręki, aby potwierdzić każdy sms. Próbowałem różnych aplikacji do zarządzania telefonem z komputera, które posiadają opcje wysyłania sms-ów, ale również nic to nie dało. Problem występuje tak samo jak chcę wysyłać sms-y do większej ilości osób również z samego telefonu, a mianowicie z wbudowanej aplikacji sms. Sam sęk tkwi na pewno w systemie, a nie aplikacjach, bo to jakieś zabezpieczenie co blokuje wysyłanie większej ilości sms-ów, więc dlatego ten alert wyskakuje. Z racji tego, że to jest forum mam nadzieję, że ktoś będzie umiał rozwiązać mój problem, gdyż jest strasznie uciążliwy. Próbowałem ze zmianami romów, ale też nic to nie dało. Wersje Adroida jaką mam zainstalowaną to 4.2.1 z odblokowanym kontem root.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi