kolega123123 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam który rom jest najbardziej wydajny ? Chodzi mi o antutu benchmark (najlepszy wynik)Telefon będę używać do normalnego użytkowania : Internet, Gry, MuzykaŻeby większość działało + szybkośćProszę mi pomóżcie ;] Unofficial Carbon OELMoonRom v4.2SmoothieJBLiquidSmooth v2.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Najbardziej liczyłbym na:- Unofficial Carbon OEL- SlimCM CR7- SmoothieJB- LiquidSmooth v2.9Musisz sam je po testować, chyba że ktoś z nich korzystał i Ci napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolega123123 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 A ty który byś wybrał ? Ten carbon ma 6777 w atutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja osobiście wybrał bym właśnie Carbon OEL. Chyba najlepszy.Popróbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolega123123 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A ktoś jeszcze udzieli się ?Dobra zainstalowałem Carbon i zobaczymy ;dA może Paranoid Android ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi