arko1230 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Prosze o opinie na temat tego telefonu, komentarze czy jest wartu uwagi, możliwy CM na to? ;)Bo telefon tani i wygląda na dobry http://www.doogeemobile.com/doogee-dg800-smartphone-android-4-4-mtk6582-4-5-inch-1gb-8gb-13mp-camera.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ciężko będzie na to uzyskać CM.To nie nasz region na ten telefon, musisz szukać pomocy od ludzi, który mają najwiekszą ludność na świecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arko1230 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Dzieki ale może stanie bardziej popularny w Polsce bo niechce mi sie szukac ROM-u na azjatyckich forach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wierz mi, że się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arko1230 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To OK a co powiesz o telefonnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jak dla mnie to nic specjalnego.A chyba określam go przez to co ja posiadam. Ale dla mnie to jest egzotyczny telefon.Jak już miałbym patrzeć na takie warianty, to Oppo lub OnePlus One... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arko1230 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Niestety niemam takiego budżetu a ten za ok. 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
arko1230
Prosze o opinie na temat tego telefonu, komentarze czy jest wartu uwagi, możliwy CM na to? ;)Bo telefon tani i wygląda na dobry
http://www.doogeemobile.com/doogee-dg800-smartphone-android-4-4-mtk6582-4-5-inch-1gb-8gb-13mp-camera.html
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi