Mateusz Wapiński Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam serdecznie mam takie pytanie po wgraniu cm zauważyłem ze bateria w ciągu 8 godzin (noc wiec nie uzywany) spada z 100 do 80% jest jakieś logiczne wytłumaczenie? Od razu mówię że mam 4.4.3 kitkata i nie wiem co zrobić Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A to było pierwsze ładowanie ? Bo tak może być przy pierwszym ładowaniu po wgraniu ROMu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Wapiński Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wczoraj podpinalem telefon pod ładowarkę z 3 razy i nie wiem o co kaman Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 No ja też nie wiem, ale wiem, że nie stosujesz sie do reg. pisania tematów.Ostatni raz po tobie poprawiłem kolego... PS. Wejdź w recovery, wykonaj w advanced -> wipe dalvik cache i battery status. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Wapiński Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wipe dalvik cache mam ale battery status nie mam Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wydłużenie czasu pracy baterii http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1893-android-dla-zielonych-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-1-wyd%C5%82u%C5%BCenie-czasu-baterii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Wapiński Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zrobione a i tak dalej bateria schodzi jak szalona, jakieś inne pomysły? Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateusz Wapiński
Witam serdecznie mam takie pytanie po wgraniu cm zauważyłem ze bateria w ciągu 8 godzin (noc wiec nie uzywany) spada z 100 do 80% jest jakieś logiczne wytłumaczenie? Od razu mówię że mam 4.4.3 kitkata i nie wiem co zrobić
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi