dimmernickel Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 GOOGLE EDITION 4.4.3 by Danvdh, Kryten2k35 & KtoonsezInstalacja :-Full wipe-Flash ROM-Reboot Download: Rom: http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358543601Gappsy: http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=15301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Rozumiem, że to jest ROM tylko dla S4. Tak? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 @Kelan Tak. Jest to system dla S4. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ok dzięki Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin l Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Mam kilka pytań dotyczących tego romu. Ile sam system zjada pamięci ram?? Ile mniej więcej wytrzymuje bateria na wyświetlaczu?? I czy stabilnie działa owy system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak1 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Mam kilka pytań dotyczących tego romu. Ile sam system zjada pamięci ram?? Ile mniej więcej wytrzymuje bateria na wyświetlaczu?? I czy stabilnie działa owy system? Ja również podłącze się, może ktoś zaproponuje jakiś rom mam świeżego S4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wszystko zależy od użytkownika. Jednemu może odpowiadać dla drugiego może to być najgorszy rom. Jeżeli zainstaluje się multum aplikacji i potem zacznie wolniej chodzić to od razu ocena będzie negatywna. Konserwacja pamięci oraz prawidłowe obchodzenie się z telefonem może przynieść dobre skutki w użytkowaniu. Nie ma na co czekać testujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak1 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wszystko zależy od użytkownika. Jednemu może odpowiadać dla drugiego może to być najgorszy rom. Jeżeli zainstaluje się multum aplikacji i potem zacznie wolniej chodzić to od razu ocena będzie negatywna. Konserwacja pamięci oraz prawidłowe obchodzenie się z telefonem może przynieść dobre skutki w użytkowaniu. Nie ma na co czekać testujcie! Konserwacja, prawidłowe obchodzenie - co masz na myśli ? Co do testowania nie jestem taki pewny, mam gwarancję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pisząc swoje słowa, mam na myśli to, aby nie instalować zbyt dużej ilości aplikacji, tylko najważniejsze. Poprawne ładowanie oraz formatowanie baterii pozwala utrzymywać jej długi żywot. Poradnik jest na forum, wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi