NeoCM Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 [Galaxy S Plus] [4.4.2] [KVT49L] SlimCM R6 (ION) [Fast / Slim / Stable] Jest to modyfikacja romów Slim Kat, CyanogenMod i wersji od ADC-Team.Możecie poczuć różnicę używając tego romu..Zachęcam do testowania. What does work:Everything what does also work on CM11 R6Not working:SD swap Info o romie: slim 144.95 MB (~60mb less than CM11)-SlimCM takes ~255mb space in system after flashing/CyanogenMod11 takes ~340mb space in system after flashing-custom Bootanimation-XHDPI Graphics in framework-res.apk has been removed (our device only supports HDPI graphics)-not usable apps for ariesve removed-Bloatware uninstalled-a lot of system apps has been tweaked to provide more space-custom drivers for better performance and more space-more little modifications-better performance in chrome webview due the new drivers-no apps has been add!-some apps has been replaced with a similar app to provide more space-LCD-density 240 -> 233 TWRP wer 2.7.0.0 TWRP_2.7.0.0_ariesve_20140404-signed.zip Pobierz i zaktualizuj Recovery Pobierz potem rom i gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wykonaj pełne wipe Wgraj ROM, potem Gapps RebootROM http://www.mediafire.com/download/u6iplptpdrea556/20140716-ION-SlimCM-R10-ariesve.zipGapps http://d-h.st/Pep#.U4ji43V_tCU xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2766034 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Testuję koło 2 tygodni. Rzeczywiscie zżera mniej ramu, koło 50% zostaje wolnego, jedyne co zauważyłem to to że telefon czasami się wyłącza samoczynnie. Ogólnie OK, godny polecenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Pietrzykowski Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nie można go pobrać. Wstawka chyba wygasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 http://www.mediafire.com/download/u6iplptpdrea556/20140716-ION-SlimCM-R10-ariesve.zipLink do najnowszej wersji Slima, dzisiaj potestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zaktualizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAB Batonik BRE Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest język polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jest polski język 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 super wersja, po tygodniu użytkowania : 0 nieporzadanych wyłączeń/uruchomień telefonu, wszystko chodzi szybko i sprawnie, dłużej trzyma bateria, polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAB Batonik BRE Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 To dobrze bo chciałbym zmienić mój soft w którym play maczało palce ale boję się że sobie nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname123 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam mógłby mi ktoś pomóc ? Bo telefon się sam wyłącza ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A tak więcej informacji na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAB Batonik BRE Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Czy brak menadżera plików, notatek to dlatego że jest to wersja slim czy ogólnie CM. Od razu mogę powiedzieć że się na tym nie znam to mój pierwszy ROM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Wersja slim kolego (tak jak przypuszczasz) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname123 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Odpalam aplikację (grę) zostawiam ją na pare minut i widzę wyłączony telefon.Jak włącze gre i zablokuje ekran od razu nie wyłącza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody712 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 nie działa zainstalowałem mnustwo cyanogenmod ale to mi nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ale opisz co ci nie idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Arminex Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zdziwiło mnie ze jest to android 4.4.4 a nie 4.4.2 ja w Tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Rom jest cały czas aktualizowany i usprawniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jak to wygląda na chwilę obecną? Wszystko ładnie śmiga? Który z romów CM w wersji 4.4.x jest najużyteczniejszy (posiada najmniej błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Miałem ten rom gdy jeszcze miałem i9001, wtedy był w wersji 4.4.2 i byłem zadowolony, mój kumpel teraz go ma w wersji 4.4.4 z OC na 1.8GHz i też jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi