Pawel Pers Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Siemanko. Moglibyście mi polecić jakiś ciekawy ROM no i żeby miał jak najmniej błędów. Aktualnie mam Prime Kitkat od szymela wersja 042714 124545, jest fajny wizualnie ale ma błędy jeszcze(często telefon zamula, problem z wysylaniem sms'ow). Wrzucajcie swoje propozycje z wadami i zaletami dot. tych ROM'ów. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 o ile dobrze kojarze do L7 ma wsparcie cyanogenmod wiec radze sie nad nim powaznie zastanowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 On właśnie ma problem z najnowszą wersją.Ale najlepiej jest wgrywać jak coś CM 10.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Pers Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tak, z 11 mam problem... A moglibyście jakies linki lub wady i zalety wypisac na temat tej 10?Siemanko. Jeśli komuś znudził się ROM i szukałby nowego stabilnego i z wieloma funkcjami to polecam CrystalPA -4.30. Jest stabilny, ma wiele funkcji. Jedyny błąd jaki znalazłem to problem z wysyłaniem sms'ów w plusie. Ale to wystarczy wykonać tą czynność: w połączeniach wybrać numer: *#*#4636#*#*, wybrać informacje o telefonie, zjechać na dół, i przy kodzie SMSC nacisnąć odśwież, aktualizuj i wyjść. I tak postępowac przy każdym włączeniu telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi