Jarekelblag Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Chciałbym ustawić w moim CM11 chmurki -chodzi mi o smsy - jak w andku. Skąd mam je wziąć i jak je zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zainstaluj sobie np. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms jest tam możliwość konfigurowania wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nie ma innej metody? Typu wyodrębnienie z Custom ROM i zainstalowanie przez recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jarekelblag
Chciałbym ustawić w moim CM11 chmurki -chodzi mi o smsy - jak w andku. Skąd mam je wziąć i jak je zainstalować?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi