Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 PureXperia Z2 v4.1.5 Wymagania:Recovery-CWM-6.0.4.0.img Zalety:A. Xperia Z2 HOME & Simple HomeB. Xperia Z2 MotywyC. Aparat 8MPD. Xperia Z2 SystemUIE. Xperia Z2 FrameworkF. Xperia Z2 Media (Album, Filmy, Walkman, Kreator filmów..)G. Xperia Z2 Aplikacje (Zegar, Kalkulator, Notatki, Rysownik, Socialife, Email, Kalendarz..)H. Xperia Z2 Widżety (Kamera, Zegar, Walkman, Zdjęcia, Pogoda, Zegar światowy, Ulubione kontakty, Narzędzia..)I. Najnowsza Klawiatura XperiaJ. Xperia Z2 CzcionkaK. Xperia Z2 Smart Social CameraL. Xperia Z2 UstawieniaN. Xperia C AparatO. Xperia Z2 TapetyP. Xperia Z2 DźwiękiQ. Xperia Z2 Animacja startowaR. Integracja Viper4AndroidS. Xperia Z2 build.propT. No network/Wifi issuesU. 3G SIM SwitchingV. S-Force Surround Sound 3DW. Oszczędzanie RAM X. Oszczędzanie bateriiY. Zaawansowane menu restartuZ. XposedZ1. Smart GesturesZ2. Brak Bloatwares Video camera capture normally only in 640×480. In other resolution lags Instalacja:Przenosimy pobrany rom na kartę pamięci Przechodzimy do CWM Wipe data/factory reset Wipe cache partition Mounts and storage>format /system Advanced>wipe dalvik cache Powrót do głównego interfejsu install zip z sdcard -> wybierz zip z sdcard -> Wybierz ROM Po wszystkim restart za pomocą reboot system now Pierwsze uruchomienie trwa chwilę Download:ROM lub ROMźródło: http://www.needrom.com/mobile/purexperia-z2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 video camera capture normally only in 640×480. In other resolution lags.Jeszcze to trzeba dodać Wysłane z mojego Lenovo A850 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Mucha Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam, mam problem bo ta wersja potrafi mi się restartować i restartować i tak w kółko. Czy to może źle wgrałem tego androida czy problem jest inny? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi