Paweł B. Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 W moim Lg L9 zaobserwowałem taki problem że telefon nie potrafi załadować baterii do 100%. Na 93% zatrzymuje się i nie leci dalej. Mam CM 11. Wiecie jak to można naprawić? Podejrzewam że bateria jest naładowana ale dlaczego on wyświetla 93% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Z oficjalnej wersji CyanogenMod korzystasz? Spróbuj wgrać ponownie lub wykonaj Full Wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W CWM masz opcje :Advanced-> wipe battery status.Przy okazji zobacz wipe dalvik-cache Potem Reboot Ps. Jak wiesz telefon pokazuje procentowe naładowanie baterii, co nie ma rzeczywistego odbicia.Bo to oblicza "program" i nie da się tego tak do końca ustalić ile jest tak naprawde % baterii.To tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł B. Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wgrałem na nowo CM 11. Przez chwile było ok i naładował się do 100% ale potem magicznie mu spadło mimo że był w ładowarce i nic nie było uruchomione na nim. Moje CWM v6.0.4.5 nie posiada czegoś takiego jak Advanced->Wipe battery status. Poza wszystkim ta bateria strasznie szybko leci w dół. Słyszałem ze CM jest dużo lepszy od oryginalnych softów pod względem baterii ramu itp a tu okazuje się że bateria leci na łep na szyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ale to występuje TYLKO u ciebie.Ja mialem L9 i bardzo dobrze chodził CM...ale 10.2 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł B. Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Więc polecasz zmienić 11 na 10.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tak. Poczujesz wielką różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł B. Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mam lekki problem. Instalacja 10.2 wywala błąd. Z tego co niby rozumiem wywala że mam niewłaściwy model telefonu a na 100% pobrałem dla mojego. assert failed: getprop("ro.product.device") ++ "p760" || getprop("ro.build.product") ++ "p760" e:Error in /external_sd/cm/cm-10.2.1=p760.zip(status 7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zmień na starszą wersję Recovery.Nie tą 6.4.0.X lub TWRP 2.7.0.0Różnią się plikiem scrip-updater. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paweł B.
W moim Lg L9 zaobserwowałem taki problem że telefon nie potrafi załadować baterii do 100%. Na 93% zatrzymuje się i nie leci dalej. Mam CM 11. Wiecie jak to można naprawić? Podejrzewam że bateria jest naładowana ale dlaczego on wyświetla 93%
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi