Przemysław Mojeścik Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dostałem LG L7. Chce wgrać na nowo system bo telefon się nie włącza zawiesza sięna logo LG. Pobrałem system i program KDZ tylko że gdy podłączam tel do PC To nie wyszukuje go w USB i program KDZ go nie widzi ... Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ty masz telefon z drugiej generacji? Podaj instrukcje..i kiedy nie chce iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemysław Mojeścik Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 LG optimus P700 L7. Z baterią włączam pokazuje się tylko logo lg i nic więcej, bez baterii na usb to samo... jest to możliwe że siadła płyta główna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jest taka możliwość.Spróbuj uruchomić Android Recovery i wykonać pełne wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamilozosPL Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Witam mam podobny problem mianowicie tel nie włancza się gdy naciske przycisk power tel zostaje na logo LG jest tak z 30sekund potem jakby zgaśnie obraz na 1-2 sekundy i potem znowu logo LG NIE DA sie wejśc w recovery nigdy nwm czemu się nie dało proszę o pomoc ( jezeli to się przyda stało się wtedy gdy rotowałem <CHYBA> przez kompa przez debugowanie usb którego nie chcącą odłączyłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 sflashuj rom uzywajac KDZ Updater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr Wojtaś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 witam mam ten sam problem a mianowicie LG P700 zawiesza się na logo LG podczas włączania nie da rady zrobić hard resetu ani wejść w recovery komputer też go nie widzi. A stało się to po tym jak zrotowałem fona i wpisałem komendy recovery w terminalu telefon działał ale po wyjęciu bateri i następnej próbie wejścia w recovery świeci się tylko to logo lg ma ktoś pomysł o co chodzi i jak to naprawić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 odpal w tryb download i wgraj stocka poprzez lg flashtool 1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemysław Mojeścik
Dostałem LG L7. Chce wgrać na nowo system bo telefon się nie włącza zawiesza sięna logo LG. Pobrałem system i program KDZ tylko że gdy podłączam tel do PC To nie wyszukuje go w USB i program KDZ go nie widzi ... Co robić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi