siteekk Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Od pewnego czasu kilka razy dziennie tel. Zwiesza się pomaga tylko wyciągnięcie baterii. Wgrałem kilka romów ale nie pomaga. Czy to jakaś mechaniczna usterka może ktoś miał podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrewx85 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 co do formatu w programie flashtool nie uzywaj go po zanym pozorem:) stracisz wszystko łacznie z imei,- da rade przypisac ale po co się meczyć zrób backup telefonu jest program tutaj sciagnij.przy flash tool nie musisz robic wipe full wyczysci ci wszystko:) jak juz masz revocery wgrane mozesz odznaczyc je przy wgrywaniu nowego romumasz tu stery : http://download.swia...iversMT6589.rar . cwm mozesz przez mobile uncle, potem sciagnij recovery i zapisz na karte sd i znadz recovery tym programem i zainstaluj, musisz miec oczwiscie roota.co do instacji to zrob tak:1-wyjmij baterie2- załaduj plik- oczywiscie zaznacz wszystko co masz w opisie usb itp3- nacisnij np powiedzmy ze robisz download f9 jak pamiętam4- wyskoczy ci komuniakt na dole po lewej stronie szukanie usb wtedy podpinasz telefon pod usb5- czekasz az się załaduje i pokaze sie zielone kólkoto wszystko:)pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrewx85 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 moze masz za duzo uruchomionych aplikacji? napisz w którym momencie sie zwiesza, wyłancza ci sie telefon? robiłes full wipe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siteekk Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Robie tak Wipe data/Factory Reset ,wipe cache,wipe dalvik cache,oprócz tego mounts and storage -> format /cache, data, system, sd-ext. Jak telefon.wisi to power nie działa a jak wyłącze kiedy jest nie zwieszony i chce znowu włączyć powerem nie odpali.Trzeba wyjąć baterię i wtedy ruszy.Co do apk to raczej chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrewx85 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 wgraj oryginalny rom przez flash toola a potem wgraj sobie rom z karty jaki sobie tam wybrałeś, jak bedziesz wgrywał przez flashtoola to zaznacz wszystko i opcja download. i prędkosc do not switch speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siteekk Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 A jak wygląda sprawa z formatem telefonu podczas wgrywania romu przez Flash toola. Bo przez CWM robimy wipe factory itd. a przez Flash toola nie trzeba?A jeszcze jedna sprawa miałem problemy z instalacją CWM przez Flash toola bo komp nie widział telefonu. W opisach instalacji jest wyjmij i włóż baterię i podłącz telefon a umnie zainstalowałem bez baterii w telefonie z baterią komputer nie widział telefonu.www.phtek.net/lenovo-a830-multilanguage-rom-released-rooted/ Ściągnąłem taki od chińczyka myślę że się uda. Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siteekk Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 @andrewx85 jest sukces. Dzięki :-) Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
siteekk
Od pewnego czasu kilka razy dziennie tel. Zwiesza się pomaga tylko wyciągnięcie baterii. Wgrałem kilka romów ale nie pomaga. Czy to jakaś mechaniczna usterka może ktoś miał podobny problem?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi