radeks53 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jak mam wgrać roota do HTC desire 310 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Po pierwsze: Popraw Temat !: [model] Jak wgrać root'a ?Po drugie spróbuję (jeśli się wyrobię) zrobić dziś poradnik do ROOT'a więc wyślę ci link na PW [EDIT] Niestety szukałem, i nic nie znalazłem. Najwyraźniej ten telefon jest mało popularny.Nic na temat ROOT'a w Google nie ma. Nawet na XDA zero rozmów na temat HTC Desire 310, jeśli ktoś zauważy coś na temat ROOT'a to niech szybko napiszę. Ja nic nie znalazłem PozdrawiamVeeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Potwierdzam na razie nic nie ma. Spróbuj czymś uniwersalnym http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1621-root-kingo-android-root-szybki-root-dla-wi%C4%99kszo%C5%9Bci-urz%C4%85dze%C5%84-android/lub http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2108-vroot-szybki-spos%C3%B3b-na-root/ Daj znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 @Pawliniak Ale z tego co Kingo pisało na stronie, nie ma Desire 310, ani 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeks53 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 nie wykrywa mi wogóle telefonu w "kingo" i w innych programach tego typu sterowniki niby mam zainstalowane a nie moge polaczyc telefonu , czemu tak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 a debugowanie USB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeks53 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Wlaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki ze strony HTC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Solski Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Specjalnie się zarejestrowałem żeby spróbować i potwierdzić ; )Pierwsza metoda z Kingo nie działa ponieważ nie wykrywa modelu telefonu, natomiast metoda z VRoot'em działa jak należy i nie było żadnych problemów Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeks53 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 v'root dzila ale wszystko w języku chinskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 To zrób tak: Wejdź w google play.Pobierz w sklepie aplikacje SuperSUPotem ją odpal... dograj sobie bussybox installer Jeżeli będzie ci działać ten pobrany root, to odinstaluj przez VROOT tego chińskiego root-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert K. Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mam ten model telefonu i mogę powiedzieć że VRoot poradził sobie z rootowaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKeganx Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dziwne w kingo nie wykrywa wam telefonu? Mi jakoś wykryło i normalnie kingo zrobił mi roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Widocznie masz nowszą wersję kingo root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radeks53
Jak mam wgrać roota do HTC desire 310 ??
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi