Jarosław Królikowski Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 W tej grze chodzi o to, by przejść jak najdalej w głąb jaskini unikając pułapek oraz przeszkód.Gra jest darmowa, ale posiada też płatną wersję. Jeżeli chcecie, to możecie ocenić grę, i w tytule oraz w treści wpisać "jktriste" ponieważ mogę wygrać iPhone 5C. (aktualne do piątku) (nie róbcie spamu z powodu tego, że chcę coś wygrać, nikogo nie zmuszam do pomocy, ale nie zaprzeczam że byłby to miły gest)Link do gry: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.winnicoapp.BubbleJetRaiderFREEObrazek skopiowano z Google Play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Obrazek ci nie działa...Czy to jakaś kryptoreklama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosław Królikowski Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 To nie kryptoreklama, po prostu chciałem wygrać ten konkurs. Zaraz poprawię ten obrazek, widziałem że nie działa, więc wstawiłem link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi