Łukasz “DJ Focus” Burdzy Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 witam. Mam problem z telefonem i nie wiem co zrobić. Wystąpił błąd przy wgrywaniu Recovery mode.Telefon normalnie się włącza, można użytkować, lecz wchodząc w tryb recovery poprzez Vol- + Power, zawiesza się na logo HTC, podobnie jest przy robieniu Hard Reset. Telefon HTC desire s s510e HBOT 2.00.0002Radio 3822.10.08.04_MBootloader odblokowany przez HTCdevSaga Pvt ship s-on RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Spróbuj przez fastboota wgrać recovery. Powinno się naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Łukasz “DJ Focus” Burdzy
witam.
Mam problem z telefonem i nie wiem co zrobić.
Wystąpił błąd przy wgrywaniu Recovery mode.
Telefon normalnie się włącza, można użytkować, lecz wchodząc w tryb recovery poprzez Vol- + Power, zawiesza się na logo HTC, podobnie jest przy robieniu Hard Reset.
Telefon HTC desire s s510e
HBOT 2.00.0002
Radio 3822.10.08.04_M
Bootloader odblokowany przez HTCdev
Saga Pvt ship s-on RL
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi