Kjubon Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam serdecznie. Jestem w posiadaniu LG L9 i chciałbym go zrootować lecz nie wiem niestety jak sprawdzić jaką wersje oprogramowania posiada mój telefon aby móc wybrać odpowiedniego roota. Jak to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 W Ustawienia/Informacje - jest wersja systemu, wersja oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kjubon Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 To wiem. Mam androida 4.1.2. Wersja oprogramowania to P76020i-EUR-XX. Który root będzie odpowiedni dla tej wersji? Bo widze że rooty maja różne numerki 10a, 10b, 10c, 10e, 10g, 10h. Takiej informacji nie widzę w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kjubon
Witam serdecznie. Jestem w posiadaniu LG L9 i chciałbym go zrootować lecz nie wiem niestety jak sprawdzić jaką wersje oprogramowania posiada mój telefon aby móc wybrać odpowiedniego roota. Jak to sprawdzić?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi