rafał lupa Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Witam Mam problem z romem. Jak wyłączam telefon i właczam to on nowa mi się system włącza i potrzebuje pomocy. Nie wiem jak mam rozwiązać ten problem? Edytowane 16 Maja 2014 przez NeoCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Tak naprawde z czym ty masz problem, bo nie wiem co się ładuje ?On strzela po załądowaniu czy jak?CO jest tu wkońcu "problemem" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafał lupa Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 rom bo zainstalowałem roma i mam problem z cm 7.2jak wyłączam telefon to ok ale jak ponownie włącze telefon to znowu problem tak jest jak bym od nowa zainstalował roma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Czy po wyjęciu i włożeniu baterii i uruchomieniu smartfona, on przywraca się do ustawień początkowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafał lupa Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 stabilnego nie mam romai nawet jest tak po restarcie telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ty nie rozumiesz co Kolega Rafał napisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafał lupa Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 musze zmieniać ustawieniaod nowa po ponownym włączeniu androidaa i po wyjęciu baterii teżaha to znaczy że z was nikt nie pomożetak po wyjęciu i włożeniu baterii i uruchomieniu smartfona, on przywraca się do ustawień początkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pomoże.Poczekaj na wypowiedz kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafał lupa Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 neocmjaki jest dobry rom do mojego smartfona gt5360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Czy robiłeś wszystkie opcje WIPE?, zrób jeszcze raz wszystkie opcje wipe, nawet te w ustawieniach zaawansowanych w CWM (clock word mod), jeśli to nie pomoże to na nowo zainstaluj CyanogenMod, uruchom cyanogenmoda wyłącz smartfona wyjmij baterię na 3 lub więcej minut i doinstaluj gapsy, i po tym jeszcze raz wrób wszystkie opcje wipe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafał lupa Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Rafał a daj link do roma bo bałem się że mam wirusa i usunąłem roma z karty sd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ja nie mam linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rafał lupa
Witam
Mam problem z romem. Jak wyłączam telefon i właczam to on nowa mi się system włącza i potrzebuje pomocy. Nie wiem jak mam rozwiązać ten problem?
Edytowane przez NeoCMOdnośnik do komentarza
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi