Pawliniak Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 CyanogenMod 10.2Jest to stabilna wersja i wszystko działa.Instrukcja:1. Pobieramy i wrzucamy na telefon rom2. Odpalamy CW i robimy wipe3. Instalujemy paczkę z romem4. Wipe5. Restart6. Cieszymy się Download:Version with CM-Superuser - AceCM 4.2.2.Cooper.2014.02.03.zip (Google Drive, 109 MB)Polecane recovery http://d-h.st/LDY źródło: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2635011 Wygląd: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel świstowski Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam czy ten ROM działa na kernelu od rafaela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krecik Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Niestety nie wszystko działa. Kamera nagrywa ale filmy są nie do otworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUICIDE Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Na jakim CMW wrzuci tego roma?|Bo już próbowałem na kilku i nic.5.0.26.5.0.286.0.1.26.0.4.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 5.0.26.5.0.286.0.1.2 na tych winno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUICIDE Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Powinno ale tak nie jest. wgrywałem różne wersje cm9,10,11.Edytowałem pliki skryptowe i kasowałem wpisy o sprawdzaniu urządzenia "asset......................."i wiecznie albo błąd status 7 albo status 0 i tak w kółko macieju.Z moim neo v nie było takie problemu jak z żony ace5830i Śmieszne jest to że Nie mogę włączyć trybu download żeby przez odina wgrać cyana.Telefon uruchamia się do momentu loga samsunga i stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ale telefon działa?Czy stoi na bootlopie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUICIDE Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Poradziłem sobie wgrywając innego roma, ale tego za nic w świecie nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssylwester591 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jaki kernel do tego roma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson200 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wyskakuje mi E:Error pomoże ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zrób screena @kubson200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmyS Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jak rom ten może być podpisany, że działa na S5830i, skoro na stronie źródła jest podane na czerwono: Ace releases aren’t working on S5830C, S5830I and S5830M version of Ace! A ja mogę się zastanawiać dlaczego rom ten nie chce się zainstalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Faktycznie błąd w opisie. Poprawione.Na s5830i znazlałem https://www.dropbox.com/s/x91cdyw1mrzgb3a/cm-11.0.0-GT-S5830i-cooperve.zip?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Pawłowski Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam , chcę zainstalować ten ROM na moim Ace i wszystko robię według intsrukcji . Najpierw miałem problem ze status 7 (nie tylko w tym ROMie) , naprawiłem go usuwając te linijki od "assert..." do pierwszego znaku ; . Zadziałało ROM bezbłędnie się zainstalował , poleciał Reboot no i stop na bootanimacji . Reinstall od nowa nie pomógł , co począć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wykorzystaj to recovery http://d-h.st/LDY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Pawłowski Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dziękuję , zadziałało . Inne ROMy też zaczęły działać , trochę tego potestuje wygląda bardzo fajnie . Są jakieś sposoby żeby podmienić pamięć w Ace na wew. na zew. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jak zwiększyć pamięć wewnętrzną ? (sdcard --> extsd) Wszystko jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi