dadi11 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam.Jako że mam trochę wolnego, postanowiłem coś pogrzebać w temacie dodawania polskiego języka do MIUIv5 na nasze telefony. "Oficjalna" spolszczona wersja to 4.1.3, a na chińskich i rosyjskich stronach możemy znaleźć już nowsze wersje - które udało mi się spolszczyć i trochę dostosować pod siebie. Myślę, że i wam się powinien ten romik spodobać, więc go tu udostępniam Oczywiście jeżeli ktoś będzie moim modem zainteresowany, będą aktualizacje itp Aktualny opis, zmiany i rom dostępny pod adresem:http://www.needrom.com/mobile/miuiv5-4-3-21-multilang/ Screenshoty: Aktualizacja Viper4Android i innych aplikacjiUsunięte ustawienia w "Ustawienia>Bateria"Dodane "StockSettings"Karta SD jako domyślne źródło zapisuZaktualizowany Sklep Play do najnowszej wersjiZaktualizowane Stock Settings - po pierwszym uruchomieniu trzeba przestawić domyślną pamięć na kartę SDNaprawiony czujnik zbliżeniowy ( :?: )Usunięte zbędne językiDodane ucinanie ogonków w aplikacji SMSCzujnik zbliżeniowy w połączeniachRadio działa bez słuchawekZaktualizowane tłumaczenieZaktualizowany panel sterowania i Monitor DanychZaktualizowane dodatki miuipolskaKamera nagrywa w formacie .mp4Wprowadzanie kodu PIN naprawione :!: Naprawiony CleanerI inne...Aplikacje usunięte z /system/app, w wersji Lite:+ inne chińskie aplikacje :roll: Download:Recovery_TWRP 2.5.0.0-(no-emmc) Recovery_CWM 6.0.4.0 by Cappa72 A820_MIUIv5_4.5.9_Lite Starsze wersje: https://www.mediafire.com/folder/a00u0ic5dbulw/MIUIv5.old 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michusz Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Niestety w Miui na każdej wersji mam problem z autorotacją podczas pisania smsów. Fajnie by było jakby zostało to ogarniete. Na każdej dostępnej wersji jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi11 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Niestety w oryginalnej aplikacji SMS w MIUI autorotacja domyślnie nie będzie działać. Można używać innej aplikacji, albo kombinować z modami. Aktualizacja do wersji 4.8.27 dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epiotr Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 a jak dograć sklep play do 4.8.27 bo nie widzę żeby było a córka chce mi głowę urwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi11 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Google Apps aka gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi