bartek998443 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Mam problem. otoz gdy chce wlaczyc cwm recovery poprzez kombinacje klawisze vol+-home-power pokaze sie tylko napis samsung i sie jakby telefon wylaczy. nie wiem co robic prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackpab Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dostałem się w końcu do recovery Odnalazłem w internecie rozwiązanie. Należy sflashować cwm, następnie wyjąć oraz ponownie włożyć baterię i wcisnąć klawisze pozwalające dostać się do recovery mode tylko w innej kolejności. Home button + power button + up and down key(w tym samym czasie).Gdy pojawi się pierwsze logo samsunga puszczamy klawisze i możemy korzystać już z trybu recovery. Mam nadzieję, że przyda się potomnym. P.S. Dziękuję za pomoc, ponieważ naprowadziło mnie to na przyczynę błędu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Napisz co robiłeś na telefonie. Co wgrywałeś, kolejność całą historię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartek998443 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 dzisiaj aktualizowalem telefon bo pokazala sie aktualizacja. myslalem ze to nowy android ale nie . chcialem wgrac nowego androida ale odin w trybie download nie odczytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 A masz włączony tryb debugowania USB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartek998443 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 w ustawieniach usb nie ma debugowania nw moze wlaczq sie to gdzies inndziej. to android 2.3.6 gingerbeard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 No to jak nie ma, to jak ma ci odin działać?I nie pisz skórami, które stosujesz w slangu młodzieżowym. Powinny być opcje programisty lub programistyczne.Na pewno są, bo koledze z pracy to włączałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Debugowanie USB jest w aplikacje-> dla developerów czy coś tam nie wiem nigdy GB nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackpab Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Mam ten sam problem. Próbowałem wgrać stock ROM-a do mojego GT-S6500. Wszystko poszło pomyślnie, jednak podczas ładowania systemu android przez dłuższą chwilę system ładuje się po czym telefon wibruje kilka razy i uruchamia się ponownie. Próbowałem wgrać po tym cwm, jednak nie uruchamia się. Nie mam dostępu do systemu, działa mi tylko download mode. Co robić w takim przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zainstalować stocka jeszcze raz.Potem wejść w Android recovery i wykonać WIPE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackpab Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zrobiłem jak powyżej, jednak gdy próbuję wejść w Android recovery telefon wyłącza się. Nie ma innego sposobu aby wymazać dane z telefonu? Nie mogę wejść po prostu w żaden tryb recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 W ustawieniach telefonu.Menu/Ustawienia/ -i tu musisz poszukać reset do fabrycznych.Ja mam inne menu w Note 2 więc ci nie podpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bartek998443
Mam problem. otoz gdy chce wlaczyc cwm recovery poprzez kombinacje klawisze vol+-home-power pokaze sie tylko napis samsung i sie jakby telefon wylaczy. nie wiem co robic prosze o pomoc
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi