andrewx85 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Pewnie mało osób słyszało o takim czymś:-)Dlatego wstawiamDynamo w piascie jest fajne :-)Planuje niedługo takie urządzenie zakupić :-)Regulator Ładowania M172 pozwoli Ci zasilać system nawigacji, palmtop, telefon komórkowy, odtwarzacz MP3 itd. podczas jazdy rowerem, jeśli te urządzenia posiadają wejście do zasilania typu miniUSB wraz innymi standardowymi rozwiązaniami technicznymi. Prąd do zasilania lub ładowania akumulatora pochodzi wówczas z dynama roweru. W ten sposób możesz podczas jazdy rowerem w sposób przyjazny środowisku zasilać swoje małe urządzenia energią elektryczną. Napięcie wejściowe 6 V/AC standardowe dynamo rowerowe (również dynamo w piaście koła) napięcie zmienne Napięcie wyjściowe 5,2 V/DC ustabilizowane (około 5,1 - 5,3 V/DC) Prąd wyjścia maks. 300 mA (wystarczający dla wszystkich urządzeń, zasilanych przez miniUSB) Wskaźnik LED Przełącznik oświetlenie/USB Kable: 1 kabel USB ok. 600 mm, 1 kabel do ramy roweru ok. 270 mm, 1 kabel do dynama ok. 670 mm, 1 kabel do oświetlenia roweru ok. 270 mmDane techniczne i specyfikacjaGłębokość netto 12 mmWysokość netto 60 mmWaga netto 53 gZawartość 1 szt.Wykonanie (akcesoria samochodowe) PozostałeSzerokość netto 50 mmWysłane z mojego Lenovo A850 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Zastanawia mnie fakt czy niestabilne ładowanie nie będzie miało skutków ubocznych dla naszych baterii. Bo przecież nie jedziemy cały czas tak samo Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Będziesz uciekał przed zbirami, a telefon ci wybuchnie Za duże natężenie prądu będzie heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Napisali ze napięcie wyjściowe Max 5,2 czyli ma regulator im szybciej będę jechał to powinien ładować stałym prądem, a ładowanie zaczyna się od tzw toczenia :-)A ładowanie Max 300 am P.sA jak macie ładowarki na baterie słoneczne to macie takie samo ładowanie, a niektórzy producenci sprzedawali w tylnych obudowach wbudowane...Wysłane z mojego Lenovo A850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi