andrewx85 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jest dostępne Etui do tego telefonu.Sam z niego korzystam. Czekałem około 2 tygodni kosztowała mnie ta przyjemność 22 zł :-)Są oczywiście jednolite bez klapki różne kolory itp ale....... Każdy ma inny gust :-)Zdjęcie z neta ściągnięte:-) nie chciało mi się zdejmować etui z mojego :-PWysłane z mojego Lenovo A850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam i jak z wykonaniem , czy jest bespieczne jeśli upadnie zamierzam kupić takie etui proszę o odpowiedz pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Mi telefon upadł parę razy, jedynie co się stało to etui odczepiło się od obudowy, a co do dopasowania to mogło by być lepiej, no chyba ze mi się trafiła taka ze przy tylnej kamerze lekko oddstacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dziękuję popatrze za czymś mocniejszym ,bezpieczniejszym dla telefonu by chronił nasz telefon w razie upadku czy coś w tym rodzaju jeszcze raz dziękuje za szybką i szczerą odpowiedz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Nie ma problemu, od tego jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi