Mateusz Zawada Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam Zinstalowałem na swoim telefonie CM 11 i nie mam zasigu a czyta karte sim jak moge rozwiązac ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam.A te CM 11 to na pewno jest wersja beta?Podaj link do tego romu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2173-samsung-x-cover-2-gt-s7710-instrukcja-instalacji-cyanogenmod-krok-po-kroku/ z tąd ma rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 I Ci nie pomoge.. bo kolega z drużyny nie dodał linku do oryginalnego wątku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Spróbuj zamiast cm 11 pobrać cm10 tam w temacie jest link. Na pewno znajdziesz Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wyskakuje mi podczas instalacji installation aborted i nie wiem co dalej albo nie to pobrałem a to jedyne co znalazłem to z tego linku http://www.adriadata.net/xda/skomer/cm-10.1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Zła wersja Recovery.Musiałbyś zainstalować niższą wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 9.0 np ale jak teras to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Tak Ci moge tylko pomóc. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=43294839#post43294839 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Juz wiem o co ci chodzilo z recorwerami ale przetestowalem kazda wersie jaka tam znalazlem i zadna nie chce sie zaladowac do odin prucz jakiejs dziwnej wersi i tej co jest w poradniku bo ona byla z tamtond wzieta i naprawde nie wiem co zrobic Ale dziekuje neo za dobre checi A i jeszcze ja potestowalem troche wersi tego CM z tamte strony ale kazdy zly pod te recorwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateusz Zawada
Witam Zinstalowałem na swoim telefonie CM 11 i nie mam zasigu a czyta karte sim jak moge rozwiązac ten problem
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi