Oscar Rudawski Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Siema mam pytanie. Otoz czy da sie zablokowac gorna belke z takbzeby sie nie chowala? Bo ogl jak sie schowa i chce ja wysunac to nie zawsze wchodzi za pierwszym razem i czasami musze kilka razy sprobowac ja sciagnac na dol zanim mi sie to uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oscar Rudawski Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dobra wystarczylo odznaczyc opcje rozszerzony pulpit... Swoja droga tak przez przypadek ja odznaczylem tak to bym sie w zyciu nie domyslil :3 Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A to kiedy występuje ?Przy grach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jemu chodzi pewnie przy multimediach ogólnie. Niestety Galaxy S2 nie ma takich opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oscar Rudawski Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Występuje nawet na samym głównym ekranie. Belka znika i parę razy muszę tam puknąć żeby się pojawiła i bym mógł ją wysunąć, na początku myślałem że to przez moją ciemną tapetę która zlewa mi ekran z obudową i po prostu nie trafiam w pole ale zmieniłem na jasną i widzę wyraźnie kraweź ekranu lecz to nie pomaga. Nadal muszę strzelać. Ogl czasami też jak pukam żeby belka mi się pojawiła to wyskakuje na ekranie takie szare pole z tekstem aplikacja nie jest zainstalowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Co ty masz za system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oscar Rudawski Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Korzystam z CM 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Opcje>interfejs tutaj znajdziesz aby wyłączyć to chowanie się, jeżeli tutaj nie znajdziesz to poszperaj w opcjach, przeleć je całe od dołu do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oscar Rudawski
Siema mam pytanie. Otoz czy da sie zablokowac gorna belke z takbzeby sie nie chowala? Bo ogl jak sie schowa i chce ja wysunac to nie zawsze wchodzi za pierwszym razem i czasami musze kilka razy sprobowac ja sciagnac na dol zanim mi sie to uda.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi